Usia Perkahwinan Kami

ConnectedMoms.com Ticker

09 July, 2013

Kitchen kabinet kuh...

Syukur alhamdulillah.. Dengan masalah kewangan yang tak mencukupi... Tapi bantuan abah dan hubby.. So dapat jugak aku kabinet baru. Ini laa idaman kalbu.. Dari start pindah.. Biasa laa. Kehidupan baru nak bermula. Tapi syukur sangat2, apa yang di idam semuanya tercapai. Hampir complete dalam rumah aku nie. Cume wet kithen jek, tak dapat lagi. Takot pulak nak masak kat kuar. Tapi akan dipikirkan. Dan inilah yang dapor idaman aku, sempat suruh adam buat good. Hahaha.

Inilah keadaan dapor kecilku. Hubby cakap, moga2 lepas nie bertambah rajin masak nie. Selama nie tak rajin ke yang. Hahah... Kekadang malas. Tapi hari2 jugak bawak bekal ke kerja. Hahah... Alhamdulillah dan syukur dengan rezeki Allah beri pada aku dan keluarga kecilku menyambut Ramadhan.

Harap ramadhan kali ini akan lebih bermakna buat aku dan keluarga kecilku. Murahkan rezeki aku dan keluarga aku. Alhamdulillah.. Hari nie fesday puasa. Selamat menyambut bulan pose... Jom pasang lagu raya. Haha... Ends...

2 comments:

(^__^) miza muhd said...

cantik kak... berapa rm kak? contractor nilai eh? boleh buat kat sendayan x? hahaha...

RADDIAHTUL NUR said...

k atul buat dlm 3k lebih nie, atas bawah.. kontraktor nie k atul ambik kat ngn opis k atul nie, nama kompani die ever skill.. boleh je buat kat mane2.. die byk cawangan...