Usia Perkahwinan Kami

ConnectedMoms.com Ticker

27 March, 2011

Reunion Kecil2an

huh.. lame dah xupdate blog... kemalasan pun melanda laaa... mls betul nak menaip.. ngn keje yg tgh belambak nie kan... bos aku lak nak xm.. so aku byk nak kene cover dier... keje belambak nak disiapkan... huh... insyaallah laa aku siapkan sume... tambah lak senior aku skrg nie tgh xm dan menyiapkan final year projek dier.. byknya aku kne cover dier... kang bos tanya mati laa aku... hahhaha... xpe.. bos baik punyer.. mesti memahami aku yg bru merangkak... tp oke laaa.. aku leh kachup.. sbb minatkan.. hahahha...

Ri sabtu lepas.. mmg hari dating ngn en suami dan my mikail... mmg plan nak kuar KL, nak g cri brg... tp eton msg ri jumaat ckp nak dtg KL tp nak g JJ tmn maluri.. mmg laa aku xthu jln.. tp en suami aku yg bwk... hahahhahaha... so aku tanya laa syela... then die ckp dier xthu.. so aku decide laa g JJ wangsa maju jek laaa... so eton kata oke jek.. dier mengoogle map laaa mlm 2.. hahahah... aku rase mcm dah gtau jek en suami aku yg eton nak dtg n nak jumpa kat JJ wangsa maju.. tp en suami aku ckp, aku xgtau dier.. huh.. selalu missunderstud... pening dah.... en suami aku nie nak pegi beli lampu.. biasa laa dier skrg dah jd wireman lak.. dok pasang lampu umah bos dier dekat ngn umah kami.. hahhaha... tp xjadi nak g beli sbb aku ajak g JJ.. sib baik laa en suami nie memahami.. dier ikotkan jek aku.. tp aku kne perli2 laaa.. biasa laa en suami 2... hahahhaha

seperti biasa, setiap hari sabtu aku akan kemas umah dl pepagi 2.. hehhe... nak dijadikan cite.. aku ajak en suami g bekfast kat McD... gile ramai org masa 2.. en suami suh tapau, mkn kat umah... aku pun oke jek.. ingat nak g umah mama bekfast sama2.. kang xjd keje lak aku kat umah 2... hehehhe.. so aku bekfast laa ngn dak kecik kat umah bersama2 babah dier.. hahhaha... pas2 mula laa operasi aku kemas umah sampai kul 12... pas2 eton msg kata dah sampai JJ wangsa maju... udah aku kelam kabut.. sbb aku nie xmandi n bersiap lg.. mula laa menyiapkan brg my mikail... at last aku jumpa eton kul 2.. tue pun aku g mkn dl.. sbb dah kebulur sgt kan... hahhahah.. jumpa eton, suaminya ngn farah.. si syela nie xsampai lg.. byk keje katanya... byk keje, duit pun mesti bykkan.. hahhahaha... jenjalan laa aku tgk brg2 adam... biasa laa aku nie... asyik membeli bju adam jek kejenya.. hahhaha.. JJ sales sampai 3hb April... hoh.. nie ade masa lg nak mengepau lg nie.. hahahhaha...

So, weekend aku ri 2 mmg seronok laaa.. sbb mengabiskan masa ngn keluarga n dpt jumpa kengkawan masa blaja.. syiok beb... rindu korang.. pasnie turn eton dpt bby.. nnt leh bwk anak jenjalan yea... nt kite jumpa lg... next time... mish uols so much...

1 comment: