Usia Perkahwinan Kami

ConnectedMoms.com Ticker

20 July, 2009

Hari yang Gembira....

hari nie cuti isra' mikraj.. so aku cuti laaa.. N9 cuti... Horay!!!!!...Dalam cuti2 pun aku ade jgk kerisauan.. sabtu lepas aku pg jumpa pakar yang kat dengkil 2.. dengan harapan.. kandungan aku akan nampak.. tapi malangnya, aku bertambah risau.. bile doktor 2 kata kandungan aku, di luar rahim.. perkh... Kecewa hati ku ini.. aku tkt yang aku xdpt nak mengadung lg.. Kerisauan ini membuatkan hubby riso ngan keadaan aku... Hubby ajak pg jumpa pakar yang mula2 aku jumpa semasa trn darah 2... wah, aku betul2 gemira bile nampak bby aku ade dlm rahim aku.. doktor kata kandungan aku berusia 6 minggu di sebabkan jantungnya xnampak lagi.. 2minggu lg aku akan jumpa ngan doktor 2.. mmg bgs laa doktor 2, kat pusat rawatan ibu kota... akhir bulan ne aku nak pg klinik kesihatan plak.. memandangkan hubby nak bby dier lahir kat putrajaya.. sekarang aku mabuk n muntah2... mkn pun xleh.. mkn sikit jek.. pas2 rase mual.. perkh... seksa rasenya.. asyik nak mengunyah jek aku nie.. sbb klu x aku akan rase nak muntah... ini laa dugaannya..
tadi doktor 2 xbg gambar bby aku... rupe dier lebih kurang mcm nie laaa tapi itam jek... xnampak jantungnya lg... dlm 6minggu setengah baru laa nampak.. harap2 laa kandungan aku nie akan berakhir ngan kegembiraan.. dapat membahagiakan hati ibu n abah serta ibubapa ku n mertua ku.. Alhamdullillah for this bby 2 me..
Happy sangat2 hari nie... harap akan happy selama2nya... Alhamdullillah....

2 comments:

gadisgombak said...

serious ke nak bersalin dkt hospital putrajaya.
kwn mak saya ckp.tak bape elok service dia.
tapi,ok jer.dkt dgn umah saya.bole gi melawat kak atul.opss..umah saya jauh sikit.umah kak zura lagi dekat.

so,sy kene jadi org ke-2 la gi melawat kak atul.saya pula yang excited terlebih.

kak atul,take k.cube cari ayat-ayat yang sesuai untuk lindung bayi tu..

utk bayi comel yang akan lahir:
"jangan nakal-nakal dalam perut ibu"

RADDIAHTUL NUR said...

ye ker? xthu laa.. mcm mane nnt.. hubby k atk nak bby nie lahir kat putrajaya.. k atul redha jek la...
insyaallah laa.. nnt zarith dtg yea...