Usia Perkahwinan Kami

ConnectedMoms.com Ticker

11 March, 2009

Preparation For My Wedding

Sekarang nie tgh pening pale... Byk benda yang tak wat lagi.. lagi 2 bulan jek nak prepare tuk wedding aku.. aku pun tak tahu laa....... Minggu depan nak g wat HIV. Settlekan borang nie dulu.. pastue baru pikirkan pasal umah... pasal doorgift.. apa laa yang aku nak bagi nie.. huhuhu.. nak tanya kek kak uyun laa.. nak bagi labu sayong.. tapi mama plak tak suke.. dier nak bagi makanan. last2 aku bagi telur jek.. makanan jugak tue.. erm.. tak leh lambat2 doorgift tue.. aku kne pikir jgk sekarang nie.. huhuh.. ape laa laa. bunga telur, mama dah wat.. dah banyak dah.. tapi mama tue ade byk benda dier nak wat. dier nak wat langsir dlm bilik aku lagi.. aduh.. pengsan laa mama aku tue.. harap2 laa leh mama handle sumenya.. pastue catering n pa system pun mama dah setlekan.. baju nikah aku blum siap lagi... tudung xbli lagi.. ayo... byk benda.. hantaran pun ade lagi yang xbli... tak pe laa.. slow2 yea Atul.. sumenya akan settle... huh.......

5 comments:

K.I.T.A said...
This comment has been removed by the author.
K.I.T.A said...

Nape tak upah je wedding planner.Kan senang.

[AiEn] said...

waaaa... dah main blog... kihkih kih...
prepare jgn tak prepare...

co0L^^guRL said...

kak atul... nape tarih tunang lewat dr tarikh nikah ni? pelik pelik.. hehehe....

RADDIAHTUL NUR said...

hehehe.. silap laa tue.. xperasan laa... pki tulis jek.. hehehe.. thnks sbb gtau... I'SORRY....